[responsive-menu RM="mob-menu"]

+385 98 200 444

Josipa Kozarca 5

31327 Bilje

Osjecko-baranjska županija, RH

Kontakt

Imate pitanje za nas?

Pišite nam putem našeg online obrasca ili na office@haccp-tim.hr, nazovite nas na +385 98 200 444.

Usluge koje vam možemo ponuditi

Konzultacijske usluge pri procesuiranju hrane na zdravstveno isprava (siguran) način

Možemo se pohvaliti višegodišnjim i velikim iskustvom u uspostavi HACCP sustava na području Osječko-baranjske županije kao i na području Republike Hrvatske.

Uzimanje uzoraka za mikrobiološku analizu

HACCP tim provodi mjere u odnosu na fizikalne, kemijske i biološke elemente okoliša i to u medijima koji sa stanovništvom dolaze u dodir kao što su voda, namirnice, predmeti opće uporabe, ... Kontrolu mikrobiološke čistoće pribora i ruku provodimo sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN 79/07; NN 113/08; NN 43/09), a u svrhu provjere djelotvornosti i učestalosti čišćenja, pranja i dezinfekcije u objektima u kojima se namirnice proizvode, poslužuju i stavljaju u promet.

Stručni nadzor nad provedbom DDD mjera

Obvezatne DDD mjere podrazumijevaju složene, pažljivo planirane cjelovite mjere uništavanja mikroorganizama te suzbijanja štetnih člankonožaca (Arthropoda) i štetnih glodavca, odnosno kombinaciju preventivnih i kurativnih mjera s konačnim ciljem postizanja smanjenja, zaustavljanja rasta i razmnožavanja ili potpunog uklanjanja prisustva mikroorganizama, štetnih člankonožaca (Arthropoda) i štetnih glodavca.